Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Sağlıkçılar AK Partide…

Sağlıkçılar AK Partide…

Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanlığına seçilen Ömer Seyfettin Çelebi'nin il genelinde başlattığı ziyaret ilçemiz ile devam etti.

Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanlığına seçilen Ömer Seyfettin Çelebi’nin il genelinde başlattığı ziyaret ilçemiz ile devam etti.
Memur-Sen Konfederas yonu’na bağlı Sağlık-Sen Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Ömer Seyfettin Çelebi’nin Erdek AK Parti Başkanlığına yaptığı ziyarete, sendikanın Bandırma Bölge Sorumlusu Neriman Özcan, Gönen Bölge Sorumlusu Mahfuz Songulalp, Erdek Temsilcisi Hasan Sevim, Erdek Toplum Sağlığı Merkezi Temsilcisi Uğur Gelek eşlik etti.
Sağlık-Sen heyeti AK Parti Erdek İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Murat Sever, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve parti yönetim kurulu üyeleri tarafından çok sıcak karşılandı. 

Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanı Ömer Seyfettin Çelebi, sendikal faaliyetler, Sağlık-Sen’in çalışmaları ve üye sayıları hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra, toplantıda AK Parti hükümetinin sağlık alanındaki politikaları ile hizmetleri görüşüldü.
Çelebi, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Pakize Ciciler, Gençlik Kolları Başkanlığı’na da Koray Çapacı’nın yeni seçildiklerini öğrenince her iki başkana görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.
Şube Başkanı Ömer Seyfettin Çelebi ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever, Sağlık Sen’i gerek sosyal medyadan gerekse basından takip ettiklerini belirterek başarılar diledi.
Balıkesir’de yapımı hızla devam eden 1000 yataklı şehir hastanesinin son durumunun da ele alındığı ziyarette,AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Sağlık-Sen Balıkesir Şube Başkanlığı’na seçilen Ömer Seyfettin Çelebi ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Sivil toplum kuruluşları ile sürekli istişare içinde olduklarını ifade eden Sever, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini belirtti.
Sever, “Sivil toplum kuruluşlarımızın önerileri, görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşlarımız ile zaman zaman ortak akıl toplantıları düzenleyeceğiz." dedi.
Yaklaşık 1 saat kadar devam eden ziyaret karşılıklı olarak iyi temennilerle sona erdi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı